Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Vidste du at...

Et godt vinglas er den halve oplevelse. Prøv selv at smage på samme vin af forskellige glas og mærk forskellen i duft og smag. Læs også Jans artikel om glas, se "Viden om Vin".

Rema 1000

Marsalle 60
8700 Horsens
Tlf: 75647900
Fax: 75647901
Web: www.rema1000.dk

REMA 1000's filosofi bygger på, at man gennem effektiv drift, lave omkostninger, gode indkøbsbetingelser, samt lave avancer, hellere vil tjene lidt på en stor omsætning, end meget på en lav omsætning. En utraditionel tankegang, som sikrer stor omsætningshastighed og konkurrencedygtighed - og altid lave priser til kunderne!

REMA 1000's overordnede vision er at udvikle sig til Danmarks billigste indkøbssted af dagligvarer! Alle indsatser i kæden tager afsæt i dette mål. Den store ekspansion med de deraf følgende stordriftsfordele og den effektive minimering af unødvendige ekstraomkostninger vil bidrage til, at visionen vil blive opfyldt og fasttømret i vore kunders bevidsthed i løbet af en kort årrække.


Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges