Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Forumindlæg

System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) ---> System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds..ctor(DbConnectionPoolIdentity identity, SqlConnectionString connectionOptions, SqlCredential credential, Object providerInfo, String newPassword, SecureString newSecurePassword, Boolean redirectedUserInstance, SqlConnectionString userConnectionOptions, SessionData reconnectSessionData, DbConnectionPool pool, String accessToken, Boolean applyTransientFaultHandling, SqlAuthenticationProviderManager sqlAuthProviderManager) at System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateConnection(DbConnectionOptions options, DbConnectionPoolKey poolKey, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningConnection, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.CreatePooledConnection(DbConnectionPool pool, DbConnection owningObject, DbConnectionOptions options, DbConnectionPoolKey poolKey, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.CreateObject(DbConnection owningObject, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.UserCreateRequest(DbConnection owningObject, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGetConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionInternal.TryOpenConnectionInternal(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpenInner(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() at Evius.controls.forumteaser.Page_Load(Object sender, EventArgs e) ClientConnectionId:00000000-0000-0000-0000-000000000000 Error Number:2,State:0,Class:20

Vidste du at...

Medlemsskab her på VinGuide er uforpligtende og helt gratis.
<h1>Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet</h1>

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet

Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed
I anledning af “Copenhagen Dining Week” afholdt Dansk Vincenter i Avedøre en pop-up restaurant event i den uge. Det har de gjort før med stor succes og det har de så gjort igen.
Undertegnede var en af de heldige deltagere denne torsdag aften (såmænd på Valentines day 14/2-2013) hvor Chef Kim Mühlhahn i køkkenet havde taget imod udfordringen: "Gammel dansk mad til danske dråber".

Det er ikke set tit at man kreerer en menu ud fra vinen der skal drikkes, men det var ikke desto mindre det denne aften handlede om.
Torben Andreasen fra Dansk Vincenter bød os alle velkommen, med et dejligt friskt glas bobler af Nyholmgaard vin, Festivo 2010, der lagde godt ud denne aften med en dejlig let boblende smag af drue og med en god sødme.
Så blev aftenens menu præsenteret og vi fik det første glas vin, en Rosé som faktisk ikke var en salgsvin, men som Torben Andreasen havde valgt at byde os som en lille intro og et overgangsglas fra den mousserende til de egentlige vine, og det klarede den nu ganske fint uden at gøre det store væsen af sig, men det skal også nævnes at det ikke var en færdig vin, men blot et forsøg.

Aftenens forret blev serveret med sin dertil hørende Lillelund 2008, der var rigtig god i selskabet med denne ret, med en flot rubinrød/kirsebær farve og en skarp frisk smag, med toner af lakrids og orange og en let duft af drue.
Til aftenens to næste indslag kom Nordlund på banen, i to meget forskellige årgange, den første en 2007, den anden en ung vin fra 2011. Den mørkerøde, næsten rødbrune 2007er tog sig flot ud i glasset, med en god fyldig krydret duft, og smagen lod sig ikke tilbage med gode fyldige toner af egefad og tobak afrundet af en svag smag af kirsebær.
2011eren derimod fremstod meget skarp og friskt i både smag og duft, havde en dejlig flot rubinrød farve, og bar præg af at den var lige ung nok til at skulle nydes nu, men skulle nok lige have lov til at blive i flasken 2-3 år endnu for at modnes, og så ville den også have smidt sit lidt ribena-agtige udtryk af sig og være en rigtig god vin til det danske køkken.

Vi rundede aften af med en, for mig, stor og positiv overraskelse, nemlig en klassiker i nye klæder, en kirsebærvin fra Frederiksdal. Denne i en Reserve udgave, som smagte af solmodne friske kirsebær som er let skyllede i vand på en sommerdag. Ren uforfalsket nydelse i glasset.

Der skal lyde en stor ros til såvel kokken og til Dansk Vincenter for en rigtig dejlig aften med en flot komponeret menu og dejlige vine i glassene.

Skrevet af Lars Roed.

Har du haft en god oplevelse med relevans til dette site, som du gerne vil dele med os andre, så send mig en besked fra kontaktsiden.

Debat

Ingen indlæg i debatten!

Kommentar

Overskrift
F
K
U
Citat
Vejledning


Indlæg skal overholde vores regler, som findes her.

Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges