Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Vidste du at...

Et godt vinglas er den halve oplevelse. Prøv selv at smage på samme vin af forskellige glas og mærk forskellen i duft og smag. Læs også Jans artikel om glas, se "Viden om Vin".

Vinhuset Ferd. Pieroth AS

J. P. Larsens Vej 9
8220 Brabrand
Tlf: 86262411
Fax: 86261481
Web: www.vinhuset-pieroth.dk

Hos Pieroth handler det om produkter af højeste kvalitet tilsat et abso­lut minimum af svovl – det er hele grundlaget for Pieroth. Titusinder af kunder kan da ikke tage fejl!

Pieroths koncept bygger på direkte salg til små og mellemstore virksomheder, med fokus på den enkelte kundes behov.

Den enkelte kundes behov kunne f.eks. være tryk på vinflasken, egen etiket med logo eller tryk på æske/trækasse.

Pieroth sælger direkte til virksomhederne uden dyre mellemled – Vores egne Pieroth vine kan f.eks. kun købes igennem Pieroth og vil ikke kunne findes i supermarked eller indkøbscenter.

Pieroth har i mange år været synonym med tyske vine. Vi forhandler i dag kun vine af høj kvalitet fra hele verden. Vores fortræffelige service og mange års ekspertise har gjort os til den ubestridte markedsleder indenfor direkte vinsalg til virksomheder over hele verden.

Pieroth var f.eks. en af de første til at introducere begrebet “personlig vinsmagning i kundens eget hjem”, så med Pieroth kan De smage vin og sekt i Deres egne omgivelser sammen med venner, bekendte eller naboer, hvis De ønsker det.


Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges