Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Forumindlæg

System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) ---> System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGetConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionInternal.TryOpenConnectionInternal(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpenInner(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() at Evius.controls.forumteaser.Page_Load(Object sender, EventArgs e) ClientConnectionId:00000000-0000-0000-0000-000000000000 Error Number:2,State:0,Class:20

Vidste du at...

Medlemsskab her på VinGuide er uforpligtende og helt gratis.

Passo Doble Tupungato 1999

Passo Doble Tupungato 1999
Producent: Masi
Region: Tupungato, Italien
Druer: Malbec, Corvina
Type: Rødvin
Lagring: Fad
Årgang: 1999
Alkohol: 13.5%
4.5,0
87.00 DKK
Anmeld denne
Anmeldelser
Jan Juel   Vis profil
Friday, January 24, 2003 7:49 PM
Rigtig spændende vin fra det store/ kendte hus MASI. Der er mange ting der er rigtig gode ved denne vin; Etiketten er håndskrevet (ligesom deres topAmarone er), og der står nogle gode oplysninger på. Den er procuceret i Argentina i området der hedder Tupungato, og som etiketten bl.a siger Argentinsk sjæl, Venedisk stil! Endviderestår der på etiketten, at det er en experimental production!
Nå, allerede da flasken åbnes, fornemmer man at her er kvalitet, da proppen er af god kvalitet og temmelig lang. Farven er meget tæt og meget mørkerød. Duften er lidt neutral, men lad den stå en halv times tid, og den lukker op med en dejlig duft af tjære og lakrids. I starten synes jeg den duftede mest af Chianti, men efter lidt luft, dukkede der toner af modne kirsebær og lidt sødme op, efterfulgt af lidt syrligt tørstof samt lidt sødme -uhm!
Smagen starter med en tæt fyldig mørk bærpotens; blomme og kirsebær; dejlig krydret og med tørre men bløde taniner - (måske smagen fra Malbec?), og slutter med et pænt lille nap af syre og tørstof - (Corvina?)
Alt i alt en herlig udfordrende madvin, der er dejlig tør, men ikke mere tør, end sødmen i vinen kan klare, at den tages med ind i stuen efter måltidet - det har jeg i hvertfald med velbehag gjort!! Ilt den godt - eller endnu bedre: gem den i et par år, og der er en stor vinoplevelse i vente! Oversæt med Google
Tommy Rene Christensen   Vis profil
Friday, August 26, 2005 11:29 AM
kim kristensen   Vis profil
Monday, November 8, 2004 10:15 PM
Vil du også anmelde dette produkt ? Klik her
Forhandlere og priser
Tekniske detaljer
Andre vine fra denne producent

Tilsvarende produkter

qrcode

Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges