Vi anbefaler

Afstemning

Ingen afstemninger!

Forumindlæg

System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) ---> System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The system cannot find the file specified at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGetConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection, DbConnectionInternal& connection) at System.Data.ProviderBase.DbConnectionInternal.TryOpenConnectionInternal(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpenInner(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCompletionSource`1 retry) at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() at Evius.controls.forumteaser.Page_Load(Object sender, EventArgs e) ClientConnectionId:00000000-0000-0000-0000-000000000000 Error Number:2,State:0,Class:20

Vidste du at...

Medlemsskab her på VinGuide er uforpligtende og helt gratis.

Grange 1997

Grange 1997
Producent: Penfolds
Region: South Australia, Australien
Druer: Shiraz (96%), Cabernet Sauvignon (4%)
Vinmager: John Duval
Type: Rødvin
Lagring: Fad
Årgang: 1997
Alkohol: 14%
5,0
Pris ikke oplyst
Anmeld denne
Anmeldelser
Michael Lysgaard   Vis profil
Saturday, October 28, 2006 3:02 AM
...må man absolut ikke glemme 1997.
Allerede på farven ved man, at man har fat i noget af det rigtige. Hvis farven rød havde en nuance der var sort - så er det her!
I næsen finder du lidt rom, mørk chokolade, og masser af bær. Du får lyst til at dufte igen og igen fordi det hele er så intenst.
I smagen fortsætter den kraftfulde smag fra bærrene, stadig med et strejf af den mørke chokolade.
Eftersmagen holder i gode femten til tyve sekunder, men efterlader dig med en følelse af at ville have mere. Dette er både på grund af den behagelige rejse du lige har taget gennem nogle af Penfolds ypperste marker, men faktisk også fordi du står tilbage med en lille skuffelse. Ikke over vinen, men over at du var dum nok til at åbne den nu...
Det anbefales at vinen skal drikkes mellem 2008-2030. Min personlige mening, er at den skal drikkes om fem til ti år. Så vil man til gengæld få en oplevelse der hører til de sjældne.
Jeg ville være tilbøjelig til at give Penfolds Grange 97 et femtal - men der skal jo også være plads til at den kan blive anmeldt om ti år... Oversæt med Google
Vil du også anmelde dette produkt ? Klik her
Forhandlere og priser
Tekniske detaljer
Andre vine fra denne producent

Tilsvarende produkter

qrcode

Nyheder

Anmeldelse af pop-up restaurant Vineriet
Brugeranmeldelse af pop-up restaurant "Vineriet" i forbindelse med Copenhagen Dining Week på Dansk Vincenter i Hvidovre.
Tuesday, February 26, 2013 af Lars Roed

Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark
Nu kan du købe AC/DC vin i Danmark. Bandet anbefaler i teksten bag på flaskerne, at man hører deres musik højt, mens man nyder vinen.
Sunday, September 16, 2012 af Rasmus Carstensen

Lær at brygge Obama's White House beer
Her får du opskrifterne på Præsident Barack Obama's hjemmelavede White House Honey Porter & Honey Ale
Sunday, September 2, 2012 af Rasmus Carstensen

Mest læste nyheder


Der søges